Goedkoop ballonvaren

Bent u op zoek naar een unieke ervaring die u nooit meer zult vergeten, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan is een goedkope ballonvaart via Airtrust Ballooning precies wat u zoekt. Veelal worden er namelijk absurd hoge prijzen gevraagd voor een mooie luchtballonvaart over het prachtige glooiende Zuid Limburgse landschap, maar bij Airtrust Ballooning is dat niet het geval. Goedkoop ballonvaren is namelijk prima mogelijk bij ons, omdat wij regelmatig fijne aanbiedingen hebben. Zo kunt u een goedkope ballonvaart maken, een ervaring die u ongetwijfeld nooit meer zult vergeten.

Goedkoop ballonvaren met een select of groot gezelschap

Airtrust beschikt over een eigen heteluchtballon die plaats biedt voor vijf gasten. Natuurlijk kunnen we ook met grotere groepen een goedkope ballonvaart maken. We werken namelijk samen met andere ballonvaarders uit de regio, waardoor we de beschikking hebben over heteluchtballonnen van diverse formaten. Daarom kunnen we groepen tot wel 60 personen deze unieke ervaring laten meemaken. Een goedkope luchtballonvaart is dus mogelijk voor zowel exclusieve kleine groepen, zoals een stelletje, als voor grote groepen zoals vriendengroepen en families.

Bekijk onze ballonvaart aanbieding op de website

Zoals we hierboven al vertelden, kunt u bij Airtrust Ballooning een prachtige ballonvaart maken over het overweldigende Limburgse landschap, maar dan voor een zeer vriendelijk prijsje. Daarom kunt u op onze website regelmatig terecht voor een mooie aanbieding, zodat we u kunnen voorzien van een goedkope luchtballonvaart. Bent u benieuwd naar de huidige aanbieding, of wilt u de reguliere prijzen van een ballonvaart bekijken? Neemt u dan een kijkje op onze website.