Origineel huwelijksaanzoek

U bent er helemaal klaar voor om met uw grote liefde te trouwen, maar u zoekt nog een originele manier om een huwelijksaanzoek te doen? Airtrust Ballooning biedt de oplossing. U kunt een super origineel huwelijksaanzoek doen in een heuse luchtballon! Hoog in de lucht kunt U in alle rust en romantiek uw grote liefde ten huwelijk vragen. Airtrust is een professioneel luchtballonvaartbedrijf dat al vele luchtballonvaarten heeft verzorgd over het fraaie Limburgse en Brabantse landschap. Zij zullen er dus voor zorgen dat uw huwelijksaanzoek onvergetelijk wordt middels een indrukwekkende luchtballonvaart.  

Zelf uw vertrekplaats kiezen

Een origineel huwelijksaanzoek kan natuurlijk veel meer omvatten dan alleen een luchtballonvaart. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een picknickmand mee te nemen en vervolgens na de landing te gaan picknicken. Hiervoor zorgt Airtrust Ballooning voor een sublieme vertrekplaats die in samenspraak met u wordt gekozen. Zo kunt u een leuke dag plannen met als hoogtepunt natuurlijk het originele huwelijksaanzoek in een luchtballon! Afhankelijk van het weer kan een luchtballonvaart het hele jaar door gemaakt worden, dus u kunt altijd, het hele jaar door, ook in de winter, informeren naar een romantisch en origineel huwelijksaanzoek in een luchtballon.

Speciale gelegenheden

Behalve voor een origineel huwelijksaanzoek kunt u bij Airtrust Ballooning ook ballonvaarten boeken voor andere speciale gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een jubileum, een 50ste verjaardag, een gouden huwelijksfeest of andere feestelijke gelegenheden. Een ballonvaart is altijd een unieke en geweldige manier om een vreugdevolle gebeurtenis te vieren. Voor een origineel huwelijksaanzoek kunt u ervoor kiezen om met zijn tweeën een ballonvaart te maken, maar voor andere gelegenheden kunt u ook besluiten om met een grotere groep het vrije gevoel van het ballonvaren te ontdekken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bent u benieuwd naar wat Airtrust Ballooning u te bieden heeft? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en een impressie van schitterende ballonvaarten over het Limburgse en Brabantse landschap.

Luchtballon reclame als zeer effectief reclamemedium

Wilt u op een uiterst originele manier reclame maken? Steeds vaker wordt de heteluchtballon door ondernemingen, bedrijven en instellingen ontdekt als reclamemedium. Door zijn omvang een blikvanger, door zijn voorkomen een prachtige publiekstrekker. Adverteer dus op een originele manier en laat Airtrust Ballooning een ontwerp maken van een heteluchtballon in uw eigen huisstijl compleet met uw eigen logo. Middels dit uithangbord is uw aanwezigheid reeds van veraf zichtbaar. Hebt u er al eens over nagedacht om uw klanten, relaties of partners met een ballonvaart te verrassen en tevens uw naam te promoten. Geen enkel ander reclamemedium overtreft de tijd en hoeveelheid aandacht die mensen schenken aan het kijken naar een heteluchtballon met uw reclame.

Luchtballon Reclame in Limburg en Brabant

Airtrust Ballooning is een gespecialiseerde ballonvaart aanbieder die luchtballonvaarten verzorgd in Limburg en Brabant. Het grootste gedeelte van alle geregistreerde luchtballonnen is voorzien van reclame. Deze populaire vorm van luchtreclame is een zeer duurzaam reclamebord dat door vele mensen wordt gezien. Ook kunt u uw eigen werknemers een ballonvaart aanbieden in uw eigen bedrijfsballon. Afhankelijk van uw budget zijn er diverse mogelijkheden voor reclame op een luchtballon. Voor een kleiner budget bestaat de mogelijkheid van losse reclamedoeken op een bestaande ballon. Beschikt u over een groter budget dan is de aanschaf van een complete luchtballon in eigen bedrijfskleuren de beste optie. U zult versteld staan over de reikwijdte van uw reclame. Tijd voor uw eigen reclame op een luchtballon !

Tijd voor uw reclame op uw eigen luchtballon!

Wil u ook en onuitwisbare indruk achterlaten door op een exclusieve manier effectieve reclame te maken? Maak dan nu luchtreclame op een luchtballon en laat Airtrust Ballooning een ontwerp maken. Met uw reclame op een luchtballon bereikt men zeer veel mensen tijdens één vaart. Deze vorm van duurzaam adverteren zal uw naamsbekendheid naar hogere sferen tillen. Maak het unieke visitekaartje voor uw bedrijf compleet middels reclame op uw eigen luchtballon bij Airtrust Ballooning. Op deze manier bereikt u potentiële klanten door heel Limburg en Brabant. Informeer nu!

Wilt u graag een indrukwekkende privé ballonvaart maken over het prachtige Limburgse en Brabantse landschap? Dan zit u goed bij Airtrust Ballooning in Kerkrade. In onze heteluchtballon kunt u namelijk een magnifieke ballonvaart met 2 personen maken. Overigens kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om met meer personen te gaan, dat is helemaal aan u. Een privé ballonvaart in een select gezelschap zorgt voor een geweldige ervaring op enkele honderden meters hoogte.

Een privé ballonvaart: intiem en mooi!

Wilt u uw geliefde verrassen met een uniek en origineel cadeau? Dan is een ballonvaart voor 2 personen een ideaal presentje. Dit is een uniek cadeau dat ongetwijfeld wordt gewaardeerd. Een privé ballonvaart is bijvoorbeeld de ideale gelegenheid om iemand ten huwelijk te vragen. Desgewenst kan de vlucht worden gecombineerd met een romantisch diner in een nabijgelegen prachtige locatie. Kortom: bent u op zoek naar een origineel, mooi, indrukwekkend en onvergetelijk cadeau voor bijvoorbeeld uw partner, vriend/vriendin of uw familie? Dan is de privé ballonvaart het ideale presentje!

Een ballonvaart voor 2 via Airtrust Ballooning

Er zijn diverse verschillende redenen om een privé ballonvaart te boeken. Zoals hierboven al aangegeven, kan het een origineel cadeau of huwelijksaanzoek zijn. Maar een dergelijke vlucht in een heteluchtballon kan ook als uniek en gezellig gezinsuitje met het hele gezin fungeren. Of u nu kiest voor een vlucht met een grote groep, een select gezelschap, 4 personen of een ballonvaart voor 2, een privé ballonvaart is hoe dan ook een ervaring die nooit meer wordt vergeten. Onder leiding van een vakkundige ballonvaarder wordt er boven de mooiste plekjes in Limburg en Brabant gevaren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met Airtrust Ballooning!

Goedkoop ballonvaren

Bent u op zoek naar een unieke ervaring die u nooit meer zult vergeten, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan is een goedkope ballonvaart via Airtrust Ballooning precies wat u zoekt. Veelal worden er namelijk absurd hoge prijzen gevraagd voor een mooie luchtballonvaart over het prachtige glooiende Zuid Limburgse landschap, maar bij Airtrust Ballooning is dat niet het geval. Goedkoop ballonvaren is namelijk prima mogelijk bij ons, omdat wij regelmatig fijne aanbiedingen hebben. Zo kunt u een goedkope ballonvaart maken, een ervaring die u ongetwijfeld nooit meer zult vergeten.

Goedkoop ballonvaren met een select of groot gezelschap

Airtrust beschikt over een eigen heteluchtballon die plaats biedt voor vijf gasten. Natuurlijk kunnen we ook met grotere groepen een goedkope ballonvaart maken. We werken namelijk samen met andere ballonvaarders uit de regio, waardoor we de beschikking hebben over heteluchtballonnen van diverse formaten. Daarom kunnen we groepen tot wel 60 personen deze unieke ervaring laten meemaken. Een goedkope luchtballonvaart is dus mogelijk voor zowel exclusieve kleine groepen, zoals een stelletje, als voor grote groepen zoals vriendengroepen en families.

Bekijk onze ballonvaart aanbieding op de website

Zoals we hierboven al vertelden, kunt u bij Airtrust Ballooning een prachtige ballonvaart maken over het overweldigende Limburgse landschap, maar dan voor een zeer vriendelijk prijsje. Daarom kunt u op onze website regelmatig terecht voor een mooie aanbieding, zodat we u kunnen voorzien van een goedkope luchtballonvaart. Bent u benieuwd naar de huidige aanbieding, of wilt u de reguliere prijzen van een ballonvaart bekijken? Neemt u dan een kijkje op onze website.

De dagelijkse dingen vergeten, Limburg in een vogelvlucht ontdekken. Met een ballonvaart in Limburg zult u dit prachtige landschap op een geheel nieuwe manier ervaren. Ontdek Limburg vanuit een heteluchtballon.

Ballonvaart Limburg

Ballonvaren is een prachtig avontuur, een geweldige beleving. Vanuit de mand heeft u een ontzettend mooi zicht op het landschap. De plaats van vertrek is van tevoren bekend, maar de windrichting en windsnelheid bepalen waar u uiteindelijk terecht zult komen. Een ballonvaart over het Limburgs landschap is een geweldige ervaring. Beleef samen met ons dit heerlijke vrije gevoel en ontdek met een ervaren piloot hoe de mooiste plekjes van Limburg er van uit een heteluchtballon uitzien.

Ballonvaart bij een betrouwbaar bedrijf

Sinds 1998 is Airtrust gespecialiseerd in het verzorgen van ballonvaarten in Limburg. Airtrust is gevestigd in Heerlen, gelegen in het zuiden van Limburg. Het materieel waar mee gewerkt wordt voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Veiligheid staat voorop bij Airtrust ballooning. Doordat Airtrust een betrouwbaar bedrijf is, waar veiligheid voorop staat, wordt uw ballonvaart een onvergetelijke ervaring.

Unieke ballonvaart Limburg

Ballonvaren in Limburg een unieke ervaring om de dagelijkse dingen even te vergeten. Geniet in alle rust van het landschap en de vrijheid. Beleef deze vrijheid romantisch met z'n tweeën of gezellig samen met uw gezin. Ook is het mogelijk om met grotere groepen, bijvoorbeeld 60 personen, te varen. Een ballonvaart in Limburg is een prachtig cadeau voor diverse gelegenheden zoals een jubileum of een huwelijk. Onder begeleiding van een ervaren piloot zult u de mooiste plekjes van Limburg ontdekken.

Voor meer informatie en een impressie van een ballonvaart in Limburg kunt u een kijkje nemen op onze website.